Tjänster och Prislista

Lyckhemsvägen 11, 436 55 Hovås. Tel: 0705 123812 Email:info@graslikt.se

 

 

Tjänster och Priser

 

Vi hjälper er hela vägen från idé till förverkligande av er drömträdgård. Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Nedan finner ni våra priser för beskärning, rådgivning och utbildning.

 

Mitt namn är Martina och jag har varit verksam som trädgårdsmästare och trädgårdsdesginer i över femton år. Jag har ett nära samarbete med ett flertal anläggare och i min butik på Lyckhemsvägen 11 i Hovås hittar ni, förutom växter, redskap, möbler och inredning, även marksten från Benders och STARKA.

PRISLISTA

 

Observera att ni för nästan all typer av trädgårdsarbete kan göra RUT-avdrag. Det innebär att 50% av priset på bl.a. beskärning och anläggning dras av från priset. Detta gäller dock endast om man är berättigad RUT-avdrag.

 

Trädgårdsrådgivning i er trädgård

Ni håller själva i pennan och antecknar medan vi arbetar oss igenom hela eller delar av er trädgård. Vi bollar idéer och jag ger förslag till utformning och placering av t ex sittplatser och planteringar. Ni får skötselråd av befintliga växter och vi pratar om vad som kan bevaras eller tas bort. Mötet tar ca 1-2 timmar.

 

Pris: 875kr / timme

Rådgivning hos oss

 

Trädgårdsrådgivning i våra lokaler för begränsade delar av trädgården, t.ex. planteringsytor, en entré, en uteplats o.s.v. Ta med dig en skiss eller tomtritning och foton från trädgården så skissar vi direkt och ger förslag på utformande, material, växter m.m. Förslaget kan ni efter vårt möte ta med er hem.

 

Pris: 1500kr

 

Fruktträdsbeskärning

 

Det tar cirka 1 - 2 timmar att beskära ett fruktträd. Är det gammalt och vildvuxet

behöver man komma tillbaka till trädet flera gånger innan det är i balans igen.

Skicka en bild av trädet, så får ni ett tidsuppskattning av oss.

 

Pris: 700kr / timme (350kr / timme efter RUT-avdrag)

 

Trädgårdsplanering Grundpaket

 

Skalenlig trädgårdsritning, gjord för hand i svartvitt, efter er befintliga tomtkarta. Där ritas eventuella altaner, gångar, gräsytor och rabatter mm in. Material föreslås (t ex grus, täckbark, trädäck, marksten). Växtförslag där växterna anges med svenskt artnamn, men utan specifik sort (t ex "vit azalea"). I grundpaketet ingår även ett hembesök av en utbildad trädgårdsmästare. Mötet tar ca 1-1,5 timma. Om ni bor i närheten av Billdal debiterar vi inte för resan.

 

Pris: 5900:-

 

Trädgårdsplanering Grundpaket - Distans

 

Vi kan även erbjuda grundpaketet på distans, då behöver vi en skalenlig tomtkarta och bilder tagna ur olika vinklar enligt överenskommelse. Ni kommer också att få en checklista att fylla i.

 

Pris: 875kr / timme

 

 

Trädgårdsplanering Premium

 

Skalenlig trädgårdsritning, gjord för hand efter er befintliga tomtkarta. Den visar planteringar och trädgårsrum i detalj. Där ritas också in eventuella altaner, gångar, gräsytor mm. Material föreslås i detalj. T ex storlek, nyans och sort på grus och marksten. En detaljerad växtlista som kan användas som inköpsunderlag i plantskolan. Där anges växterna med svenskt och vetenskapligt namn, specificerat med sortnamn, cirkahöjd efter 10 år, ungefärligt pris på plantorna samt planteringsavstånd mellan växterna. En skötselplan som visar hur ni sköter era växter på bästa sätt ingår och planteringsanvisningar och skötselråd för det nyplanterade växterna. I Gräslikts premiumpaket ingår även ett hembesök av en utbildad trädgårdsmästare. Mötet tar ca 1-1,5 timma. Om ni bor i närheten av Billdal debiterar vi inte för resan. Vi kan även erbjuda Premiumpaketet på distans, då behöver vi en skalenlig tomtkarta. Ni får fylla i en checklista och ta bilder ur olika vinklar enligt överenskommelse.

 

Pris: 9900:-

 

Föreläsningar

 

Med inspirerande bilder föreläser trädgårdsmästaren om allt från beskärning till olika designstilar, trädgårdsplanering/plantering hur man lyckas med odling av

egna grödor i trädgårdslandet.

 

Välj själva om ni vill lyssna på lite av varje, eller få en mer koncentrerad föreläsning inom ett specifikt område som t.ex. fruktträdsbeskäring.

Pris: 2000:-

Tid: Cirka 1,5 timmar, inklusive frågestund efter föredraget.

 

Presenttips

 

Vill ni ge bort trädgårdsrådgivning eller kanske en fruktträdsbeskäring till någon som redan har allt? Vi säljer fina presentkort!

 

 

 

Villkor:

- Resa inom 1 mil från Billdal ingår i priserna. Utöver det tillkommer reskostnad med 100 kr per påbörjad mil.

 

- Hänsyn kan bara tas till den information som jag får och kan bedöma genom en okulärbesiktning. Tänk på att det kan finnas hinder under mark, som till exempel rör, ledningar, berggrund och annat som kan komma att påverka anläggandet av er nya trädgård.

Lyckhemsvägen 11, 436 55 Hovås

Phone: 0705 12 38 12

Öppettider

 

Tisdag - fredag 10:00-17:00

 

Lördag-söndag 11:00-15:00

 

Måndag endast tidsbokning

 

 

Följ @graslikt på Instagram och Facebook under www.instagram.com/graslikt och www.facebook.com/graslikt

Vi är en kontantfri butik, men accepterar Swish och följande kort:

© Copyright. All Rights Reserved.